УКР РУС

Кривбас і Минай поділили очки в матчі з суперечливим вилученням – команда Вернидуба досі без перемог

9 жовтня 2022 Читать на русском

Кривбас і Минай зустрічалися в 6-му турі УПЛ (0:0). Рахунок і огляд матчу читайте на "Футбол 24".

Кривбас лише в попередньому турі зумів нарешті забити в УПЛ, а після 5-ти турів мав лише 2 очки, перебуваючи на передостанній позиції. У Миная трохи краще справи – 4 бали і одна перемога.

СК Дніпро-1 розгромив Зорю завдяки хет-трику Довбика – команда Кучера очолила УПЛ з фантастичними показниками

Початок був дуже активним. Ще до завершення першої хвилини команди обмінялися моментами, що натякало на бажання обох колективів здобути 3 очки на НСК Олімпійський. Після цього суперники взяли невелику паузу, а ближче до середини тайму Кривбас обклав ворота підопічних Шарана серією гострих стандартів. Успіху це не принесло – ОЛександр Бандура так і не вступав у гру.

Ближче до кінця тайму гра стала нагадувати типовий матч УПЛ – мало конструктиву, повно боротьби, обмаль моментів. Хіба що Хобленко після класного пасу Капіча з глибини вибіг на побачення з Бандурою, однак воротар виграв дуель. Вбивчий шанс не використав нападник криворіжців, змарнувавши фантастичну передачу боснійсього легіонера. Найкращий момент до перерви – у закарпатської команди таких і близько не було.

На 43-й хвилині Кривбас залишився вдесятьох. Іван Дібанго, який вже мав жовту картку, рукою зачепив обличчя Твердохліба. Дуже суперечливий момент, але Максим Козиряцький вирішив вилучити захисника. 0:0 і мінус один гравець Кривбаса – підсумок першого тайму.

На старті другої половини гри був момент у Волошина, який влучив у сітку з зовнішнього боку. Досі інтертний Минай нарешті згадав, що грає в більшості, і пішов вперед куди активніше. Бандура кілька разів рятував Кривбас від пропущеного м'яча – як-от після удару Твердохліба. Підопічні Вернидуба вдесятьох намагалися відповідати (переважно зі стандартів). Один із таких завершився моментом Ловріча, який пробив вище метрів з 10-ти, а ще один – неточним ударом Хобленка. Це був останній момент у поєдинку.

0:0 – Кривбас знову не виграв і забив тільки в одному з шести матчів. У команди Вернидуба 3 очки і 15 місце. Минай має 5 балів і йде 11-м.

"Мене буквально водили під руки у вбиральню": герой Вереса випав на рік, тепер забиває як Шева і освоїв секрет Де Брюйне