УКР РУС

"Кривбас" - "Оболонь" - 2:2. ВІДЕО

5 березня 2011

Як з мінімуму моментів забити максимум голів - знають футболісти "Кривбасу" та "Оболоні".

"Кривбас" - "Оболонь" - 2:2 (1:1)

Голи: Іващенко 12, 46 - Мандзюк 4, Панас 62

Цю зустріч "Кривбасу" та "Оболоні" можна назвати з'їздом колишніх гравців футбольного клубу "Львів". Одразу десять футболістів "городян" були у заявці в складі обох команд.

Якраз екс-гравці львівського клубу були у центрі уваги. Вже на 4-й хвилині бомбардир "Оболоні" Олександр Мандзюк замкнув навіс Сібірякова зі штрафного. Та господарі досить швидко відігрались: це вже колишній форвард "Оболоні" Іващенко зрівняв рахунок на 12-й хвилині. На цьому огляд першого тайму можна завершувати, бо гравці очікували свистка на перерву, як манни небесної.

У перерві Юрій Максимов сказав щось дуже вагоме своїм підопічним, оскільки вже в першій атаці другого тайму кривбасівці провели гол: Єслінек прорвався правим флангом, виконав подачу на дальню стійку, звідки Костишин у падінні головою скинув на Іващенка і той в дотик розстріляв Рибку! 2:1 - господарі вже попереду. "Кривбас" продовжував атакувати ще якихось 5-10 хвилин, а потім запал криворіжців зник. І "Оболонь" цим скористалась на 62-й хвилині: Пластун від центру захисту віддав довгу передачу в штрафний "Кривбасу", куди набіг Панас, який і розстріляв Боровика - 2:2!

До кінця матчу обидві команди атакували достаньо, більше це робив на правах господарів "Кривбас", однак нікому більше відзначити не вдалось. Таким чином, нічия 2:2, яка, очевидно, влаштувала одну та іншу сторони.