УКР РУС

"Кривбас" - "Металург" Д - 1:0. ВІДЕО

10 квітня 2011

Донеччани не зуміли вчинити жодного опору в Кривому Розі.

Детальніше про матч можна дізнатися ТУТ.

Перемога "Севастополя" над "Волинню" дозволила кримчанам зрівнятись очками з "Кривбасом". Перспектива опинитись найближчим часом в зоні вильоту не тішила криворіжців, тож не дивно, що на гру проти донецького "Металурга" команда Максимова вийшла супервмотивованою. Хоча в донецького клубу був шанс в разі перемоги зрівнятись з очками з "Таврією".

Проте у "Металурга" по ходу гри був лишень один момент - наприкінці другого тайму, коли Штанько двічі поспіль врятував "Кривбас" - це Танаса і Аді розстрілювали кіпера криворіжців. Та й взагалі, перший удар в напрямку воріт господарів "МетаДон" наніс аж на 67-й хвилині (!!!).

"Кривбас" повністю контролював гру і м'яч, забитий Варанковим в дебюті зустрічі став єдиним і вирішальним. А забили гол кривбасівці класно: Костишин подав у штрафний "металургів", де Варанков у боротьбі з двома захисниками зумів пробити Бандуру.

Перемога дозволила "Кривбасу" піднятись на 13-ту сходинку, однак боротьба за виживання, здається, тільки починається.

"Кривбас" - "Металург" Д - 1:0 (1:0).

Гол: Варанков 12.

"Кривбас": Штанько, Федорчук, Васільєв, Лисицький, Сердюк, Матіч, Кіцута, Костишин (Єслінек), Рожок (Петров 62), Воронков (Бабатунде 53 ), Іващенко.

"Металург" Д: Бандура, Маріо Сержіо, Аделейе, Чечер, Воловик, Фернандеш, Лазіч, Дімітров, Зе Соарес (Голайдо 55, Танаса 74), Іванко (Морозюк 55), Аді.

Попередження: Рожок 49, Костишин 75 - Морозюк 70.