УКР РУС

Крістальдо почав відпрацьовувати гроші. "Волинь" - "Металіст" - 1:4. ВІДЕО

8 травня 2011

Надцікавий поєдинок у Луцьку завершився розгромною перемогою "Металіста", у складі якого хет-триком відзначився Крістальдо, який до того у складі харків'ян не забивав взагалі.

Незважаючи на підсумковий рахунок на табло, "Волинь" виглядала дуже достойно. Не скажеш, що лучани завдали мало ударів по воротах чи створили обмаль гольових моментів - навпаки, доволі багато. Але "Металіст" був в ударі, створивши стільки нагод для взяття воріт, скільки їх не було в "синьо-жовтих" за кілка попередніх матчів разом взятих.

Вже на старті матчу забивати у ворота підопічних Маркевича, який, до слова, спостерігав за матчем із трибун "Аванграду", повинен був Павлов, однак Дишлєнковіч знівелював його вихід тет-а-тет своїми успішними діями. "Метал" огризнувся напівмоментами і вболівальники харківської дружини, мабуть, засумували з приводу відсутності головного бомбардира команди Девіча, який пропускав матч через дискваліфікацію. Однак вихід Джонатана Крістальдо, придбаного за неймовірну суму коштів у "Велес Сарсфілд" взимку, не те, щоби себе ваправдав, а навіть приємно шокував. Вже на 10-й хвилині Джонатан отримав м'яч від Ткачова, розібрався із захисниками і пробив низом в кут, Ндоє не виручив - 0:1! Ще за 10 хвилин Крістальдо на здивування усім оформив дубль - Джонатан відірвався від захисників і низом пробив у дальній кут повз воротаря - 0:2! Та все ж господарям вдалось відквитати один м'яч перед свистком на перерву: Сімінін навісив з правого флангу і 18-річний Приндета кивнув головою точно у ворота Металіста - 1:2! Дишлєнковіч не мав шансів потягнути удар - м'яч влетів під саму стійку.

Другий тайм став справжньою феєрією нереалізованих гольових моментів. Гравці пробивали куди завгодно, тільки не у ворота (чого вартий момент, коли Крістальдо з півметра влучив у стійку!). Бездоганно епізодами діяли й воротарі. Крім моменту на 81-й хвилині, коли Ісса залишив ворота і хтозна-куди побіг пресингувати Хав'єра, потім повільно повертався у ворота, аж поки не пробив Тайсон. Ндоє так і не встиг зреагувати на постріл - 1:3. А на 87-й хвилині Крістальдо, якому нещастило забити третій гол протягом всього другого тайму таки вколотив ще одну "банку", замкнувши у порожні ворота простріл Олійника.

Короткий підсумок матчу в тезах такий - "Металіст" повертається на третю сходинку, "Волинь" втрачає шанси поборотись за єврокубкову шосту путівку, а Крістальдо починає відпрацьовувати багатомільйонні вкладання і численні аванси.

Таким видався останній матч 28-го туру УПЛ ,а вже в середу нас очікують захоплюючі матчі 1/2 фіналу Кубка України.

 

"Волинь" - "Металіста" - 1:4 (1:2)

Голи: Приндета 43 - Крістальдо 10,20, 87 Тайсон 81.

"Волинь": Ндоє, Сімінін, Ізворану, Годований, Максим'юк, Карковський (Герасим'юк 22), Бутко, Приндета (Пічкур 46), Павлов, Лопес, Пищур

Запасні: Неділько, Карасюк, Бута, Костюченко, Парасків

"Металіст": Дишленкович, Романчук, Папа Гуйє, Березовчук, Вільягра, Ткачов (Шарпар 60), Едмар, Олійник, Шав'єр, Тайсон, Крістальдо

Запасні: Старцев, Шелаєв, Штетіна, Воробей, Будник, Обрадовіч

Попередження: Сімінін 28, Пічкур 54