УКР РУС

Кравченко: Для Кулакова - це крок вперед

4 червня 2011

Гравець дніпропетровського "Дніпра" та хороший друг Дениса Кулакова Сергій Кравченко поділився своїми емоціями від нещодавнього трансферу.

- Сергію, як справи, що там у збірній?

- Все в порядку, спасибі, тренуємося під керівництвом нового тренерського штабу. Як Полтава?

- Та ось, згадували і тебе вболівальники у справі переходу Дениса у "Дніпро".

- (Сміється) Та, зрозуміло, не сумнівався, що згадаєте. Випереджаючи ваше запитання, скажу, що для Кулакова перехід у "Дніпра" - це крок вперед в ігровому плані.

- Ти коли сам дізнався, що твій друг, можливо, поповнить ряди дніпрян?

- Я спочатку прочитав цю новину в інтернеті, але не повірив, бо знав про те, що він відпочиває на Кіпрі. Потім вже через кілька днів він зателефонував мені, і сказав: "я твій одноклубник". Прийняв цю новину з приємним здивуванням.

- Сергію, ти сам пройшов складні футбольні інститути. З "Ворскли" транзитом через "Динамо", де не все склалося, тепер знайшовши себе в "Дніпрі". Що можеш побажати своєму другові на найближче майбутнє?

- Я думаю, що найголовніше в нашій професії - це здоров'я. Бажання грати у футбол у Дениса хоч відбавляй, так що тільки удачі йому в цьому. Працювати, працювати, і ще раз працювати, заслужити довіру з боку тренера. У команді, я не сумніваюся, він стане своїм швидко, у нас дуже дружний колектив. Через пару днів вже увіллється. А на полі потрібно працювати, доводити, адже конкуренція тут вище, ніж у Полтаві.

- Ти сам зрадів такій події?

- Звичайно, дуже. До того ж я знав, що й Денис хотів зробити крок вперед у своїй кар'єрі. Нехай тепер все у нього вийде.

- Буде таке легке дежавю по-полтавськи, так?

- Ага, правда (сміється).