УКР РУС

"Краснодар" мінімально здолав "Фенербахче"

16 лютого 2017 Читать на русском

У першому матчі 1/16 фіналу Ліги Європи російський "Краснодар" переміг турецький "Фенербахче"– 1:0. Єдиний гол в зустрічі провів швед Віктор Клаесон.

"Краснодар" напередодні першої гри 1/16 фіналу Ліги Європи залишився без трьох основних гравців (Куассі Ебуе, Артур Єнджейчик, Оділ Ахмедов), які перейшли в інші команди. Також через дискваліфікацію "бикам" не міг допомогти їхній капітан Гранквіст. Тренер господарів Ігор Шалімов поставив до старту двох новачків "зелено-чорних": еквадорського захисника Крістіана Раміреса та швецького півзахисника Віктора Клаесона. Гості же прибули до Краснодару без травмованого нападника ван Персі та дискваліфікованого оборонця Шкртела.

На 4 хвилині відзначився Клаесон, головою замкнувши подачу Вандерсона. Загалом "Краснодар" протягом першого тайму повністю переграв команду Діка Адвоката. До слова, турки на чолі з Ленсом, Соу та Еменіке за першу половину матчу жодного разу не пробили по воротах Крицюка.

Коли до фінального свистка залишилося п'ятнадцять хвилин, гравці "Фенербахче" забігали активніше та розпочали створювати моменти. "Краснодар" відповідав не менш гострими атаками. Однак гол шведа виявився єдиним у протистоянні.

Отож, команда українця Караваєва поступається "бикам". Матч-відповідь відбудеться 22 лютого.

Ліга Європи, 1/16 фіналу, перший матч

"Краснодар" – "Фенербахче" – 1:0

Гол: Клаесон, 4