УКР РУС

Красніков та Хацкевич не могли порозумітись у Динамо – 4 гравці розділили думки селекціонера та тренера

28 лютого 2021 Читать на русском

Колишній віце-президент Динамо Євген Красніков пригадав співпрацю з Олександром Хацкевичем у київському клубі.

"Робота у Динамо? Просто Хацкевич все бачив так, а у мене було інше бачення. У нас з Хацкевичем хороші відносини. Че Че, Сідклей і Буено – я їх бачив в команді, а Хацкевич – ні. Сідклей, коли ми його брали, був в розширеному списку збірної Бразилії. Сідклея відправили в оренду назад до Бразилії, Че Че продали.

Коноплянка міг опинитися у Металісті – Красніков озвучив суму, яку Ярославський пропонував Коломойському за гравця

Хацкевич це бачив по-іншому. Я не кажу, що його бачення неправильне. Просто у нього інші вимоги до гравців, до футболу. Більше на пресинг, на відбір. У мене чудові з ним стосунки, але я зрозумів... З Маркевичем у нас відразу пішло, а з ним ні, у плані футболу.

Фран Соль? Я сказав ні, а Хацкевич сказав так. Може, якби Хацкевич залишився, то Соль би заграв. Я говорив Суркісу, що не потрібно, але Хацкевич наполіг", – сказав Красніков у програмі ПРОФУТБОЛ Digital.

Нагадаємо, Тенеріфе орендував у Динамо Франа до завершення нинішнього сезону. У січні 2019-го кияни заплатили за іспанця 3,5 млн євро. У нинішньому сезоні Сегунди Соль провів 21 матч, в яких відзначився 6-ма голами та двома асистами.

"Український Гріліш" та один з найкращих ударів Східної Європи – іспанські ЗМІ вважають Динамо легким жеребом в ЛЄ