УКР РУС

Красніков пролив світло на зв'язок Ярославського з Металом

5 вересня 2020 Читать на русском

Кінцевий бенефіціар Метала Євген Красніков розповів про вплив екс-власника Металіста Олександра Ярославського на новостворену харківську команду.

"Чи має Ярославський якесь відношення до Метала? Ні! Ми часто спілкуємося. Олександр Владиленович – мудра людина, я завжди прислухаюся до його порад. Тема Метала не стала винятком. Але ні Метал, ні Металіст 1925, ні будь-який інший клуб не замінять Харкову Металіст.

Метал підсилився екс-захисниками Динамо та Шахтаря

Я на 100% впевнений, що відновлення Металіста можливе, але все дуже складно через юридичні і фінансові питання. Як і всі вболівальники, мрію про це. На мою думку, з таким завданням може впоратись лише одна людина – Олександр Ярославський.

Проте зараз він цим питанням не займається. Не зрозумілі правила гри. Була процедура банкрутства, потім прийняли закон про спецконфіскацію. Що робити, з ким розмовляти? Ясності немає", – сказав Красніков у коментарі виданню Tribuna.

Нагадаємо, Метал було створено на початку липня – клуб успішно пройшов атестацію і виступатиме у Другій лізі чемпіонату України під керівництвом Олександра Кучера. Дебютує команда вже сьогодні, 5 вересня, у матчі проти черкаського Дніпра. Початоку зустрічі о 18:00.

Україна – Швейцарія: італійська надійність, критичний брак Пятова і трикутник МЗС – розбір успішного старту в Лізі націй