УКР РУС

Крамаріч: Хоффенхайм прагне не обмежуватися груповим етапом Ліги чемпіонів

13 вересня 2018 Читать на русском

Нападник Хоффенхайма Андрей Крамаріч поділився з Футбол 24 думками стосовно прийдешнього дебюту німецької команди в Лізі чемпіонів та протистояння з донецьким Шахтарем.

"Ліга чемпіонів, безумовно, є значною подією в моїй кар'єрі. Кожен хлопчик, який займається футболом, мріє грати в цьому турнірі. Я очікую складних ігор проти топ-клубів та топ-гравців Європи.

Перша гра завжди дуже важлива. Нам потрібно добре почати, щоб надалі відчувати все більшу впевненість. Але всі ми знаємо, що Шахтар буде дуже сильним опонентом. Я не можу дочекатися цієї гри та початку Ліги чемпіонів!

Нагельсманн: Матч проти Шахтаря буде захоплюючим викликом для Хоффенхайма

Ми впевнені в собі після того, як зайняли третє місце в Бундеслізі минулого сезону. Я знаю, що у нас є мотивація та бажання проходити далі, а не просто брати участь у груповому етапі Ліги чемпіонів.

Хоффенхайм – суперник Шахтаря в ЛЧ: прогресивні технології, наймолодший тренер Бундесліги і втрата лідерів атаки

Чемпіонат світу 2018 року також був чимось особливим для мене та, мабуть, для кожної людини в Хорватії. Я запам'ятаю його надовго, і це дає мені ще більше мотивації на нинішній сезон", – зазначив форвард Хоффенхайма та збірної Хорватії Крамаріч у коментарі Футбол 24.