УКР РУС

Козловський назвав ідеальний тандем тренерів для Руха

26 грудня 2021 Читать на русском

Президент "жовто-чорних" Григорій Козловський поділився думками про колишнього наставника львівської команди Івана Федика.

"Я дуже поважаю Івана Федика, вважаю його одним із найперспективніших тренерів у країні. Якщо взяти вік, досвід та професіоналізм, то зростає топ-тренер. Не всі його відчули так, як я відчуваю. У нього великий багаж знань та умінь.

Козловський розсекретив двох топ-тренерів, які могли очолити Рух

Є таке поняття, як перезавантаження відносин, перезавантаження розуміння. Я говорив з Іваном, у нас там були внутрішні питання у клубі, я не хочу про це говорити. Тренер має бути такий, як сталь – з гарячого в холодне. Якщо буде тільки в гарячому або лише в холодному, то вийде шматок іржавого металу.

Думаю, що наші з Федиком шляхи не розійшлися. Ми залишилися разом, але не хочу говорити, про що ми домовилися. Подивимося років за 10, де будуть ті тренери, які є зараз. Федик, з його наполегливістю, закінчить Коверчано – школу тренерів в Італії.

Мене б ідеально влаштував тандем Кучук – Федик, але ж я не можу одружити своїх дітей, своїх сусідів, а тим більше тренерів. У них має бути шлюб із любові, а не за розрахунком. Я в глибині душі мрію про це. Але це їхнє життя. Цьогорічний тренерський штаб сам вирішує, з ким йому працювати", – сказав Козловський в інтерв'ю клубному YouTube-каналу.

Нагадаємо, Федик очолював Рух з червня 2020-го по серпень 2021 року.

"Сьомін викликав мене на розмову": Олег Гарас – про пригоди в Локомотиві, країну-окупанта, бізнес і Рух