УКР РУС

Ковалюк: Легіонери хотіли побити Кварцяного

7 березня 2017 Читать на русском

Екс-гравець "Волині" Володимир Ковалюк розповів про необережні висловлювання керманича лучан Віталія Кварцяного.

"Висловлювання про те, що американці недобомбили Сербію? Балканські легіонери хотіли Кварца побити. Віталій Володимирович спочатку говорить, а потім думає. На емоціях він може видати що завгодно. Він не врахував, що, наприклад, брат Джудовіча в цій війні загинув. Коли Міодраг підійшов до Кварцяного, то думав, що він його вб'є. Але Джудовіч розплакався.

До честі Віталія Володимировича, за свої слова він вибачився. Зрештою, серби ж теж знали вдачу цього тренера, так і зла на нього не тримали.

Навіть не пригадаю відразу, скільки разів він виганяв мене з команди, а потім повертав назад.

Якось грали на виїзді проти "Харкова". Ведемо 3:0. Бігаю на позиції лівого захисника з того боку, де сидить Кварцяний. Отримую м'яч і віддаю передачу назад. "Що ти робиш?!" – несподівано кричить тренер. "Володимирович, спокійно. 3:0 ведемо ж", – мав необережність відповісти я. Коли зайшов у роздягальню, почув: "Ковалюк, ти більше не капітан. Тебе звільнено". "За що?", – обурююся. "Ти мені будеш розповідати, скільки ми виграємо, на х...?".

Не уявляєте, який я був злий за підсумками цієї історії. Але повертаємося до Луцька. Зібрав сумку, відніс адміністратору і зібрався їхати. Залишилося дочекатися Кварцяного, щоб віддав мені документи. Приїхав Віталій Володимирович на автомобілі, з собакою. "Ти що тут робиш?", – запитує. "Підпишіть мені документи і поїду". "Які документи?", – перепитує Кварц. "Ви ж мене вчора з команди вигнали" – "Володя, це було вчора. Швидко біжи в роздягальню, переодягайся. Зараз тренування", – розповів Ковалюк.

"Асистент тренера бере швабру і лягає на підлогу. Кварцяний продовжує: "Ти фашист. Стріляй!"