УКР РУС

Ковалець: Шевченко повинен продовжити роботу в збірній України

11 жовтня 2017 Читать на русском

Екс-наставник молодіжної збірної України Сергій Ковалець оцінив результати відбору ЧС-2018 для національної команди.

"Напевне, багато хто чекав, що збірна зможе вийти на чемпіонат світу. Але навіть при таких розкладах вважаю, що тренерський штаб команди виконав якісну роботу.

Причини невдач і позитивні моменти. Підсумки виступів збірної України у відборі до ЧС-2018

Якщо говорити про турнірний шлях, то не завжди на нашому боці було і везіння. Звичайно, не обійшлося без помилок, які тренерський штаб проаналізує. Не можна обійти увагою і той факт, що національна команда проходила зміну поколінь, плюс кардинально змінилася тактика. І не забувайте, що по ходу турніру було багато проблем з ігровою практикою наших футболістів на клубному рівні. З усім цим не так легко впоратися за один відбірковий цикл.

Буряк: Деяким футболістам збірної України варто подякувати та попрощатися з ними

З власного досвіду знаю, що таке бути наставником збірної. Тому я б поставив роботі Андрія Шевченка позитивну оцінку. Шевченко повинен продовжити роботу в збірній. Вважаю, що протягом відбіркового турніру позитиву було більше, ніж негативу. Видно, що і атмосфера в колективі на високому рівні. Повторюся, незважаючи на зміну поколінь, команда до останнього боролася за вихід в плей-офф відбору чемпіонату світу. Ця збірна може грати на порядок сильніше. Потрібно ще трохи часу", – цитує Ковальця Команда №1.

Ковалець очолив словацький Татран