УКР РУС

Ковач визначився з першим трансфером у Баварії

17 квітня 2018 Читать на русском

Ніко Ковач, який офіційно очолить Баварію влітку 2018 року, вже знає, який трансфер хоче здійснити першим у мюнхенській команді.

Хорватський фахівець попросив керівництво Баварії перехопити півзахисника Ліверпуля Емре Джана. Зараз у німця закінчується контракт з англійським клубом, і влітку він приєднається до нової команди. Зараз Джан дуже близький, щоб обрати Ювентус, однак на гравця збираються вийти "ротен".

У Баварії розповіли, які тренери відмовили клубу

Мюнхенці можуть запропонувати своєму вихованцю вигідніші умови, ніж Ювентус. Туринці запропонували 5-річний контракт із зарплатнею у 5 млн євро за сезон. Про це пише La Gazzetta dello Sport.

Нагадаємо, Емре Джан не зміг закріпитись у складі Баварії, після чого успішно грав у Байєрі та Ліверпулі.

Влітку мюнхенську команду очолить Ніко Ковач. З наставником Айнтрахта підписано контракт до 2021 року.

Керівництво Айнтрахта обурилось, що Баварія оголосила про призначення хорватського фахівця так рано. Адже на франкфуртську команду чекають важливі матчі наприкінці сезону. Зараз Айнтрахт бореться за вихід у Лігу Європи.

Також відомо, що Баварія заплатить за Ковача компенсацію. До Мюнхена переїде і асистент хорвата, його брат Роберт Ковач.

Ніко Ковач розпочав самостійну тренерську кар'єру в 2012 році з посади головного тренера молодіжної збірної Хорватії. Пізніше він очолював хорватську національну команду, а влітку минулого року почав керувати Айнтрахтом.