УКР РУС

Коутінью звернувся до Ліверпуля з вимогою, щоб клуб відпустив його у Барселону, – Sky Sports

11 серпня 2017 Читать на русском

Трансферна сага навколо потенційного трансферу Філіппе Коутінью у Барселону все ще не закінчилася.

Вчора повідомлялося, що Ліверпуль відхилив 100-мільйонну пропозицію Барселони щодо Коутінью. Одразу після цього Юрген Клопп дав свій коментар та підтвердив, що клуб не планує відпускати футболіста цього літа та запевнив фанатів, що бразилець залишиться у команді.

Сьогодні вранці власники клубу – компанія Fenway Sports Group – на офіційному сайті мерсисайдців повідомили, що клуб не прийматиме жодних пропозицій щодо Коутінью до закриття літнього трансферного вікна. Здавалося, що на питанні щодо трансферу бразильця в каталонський клуб поставлено крапку. Однак справа набула несподіваного повороту.

Раніше повідомлялося, що Коутінью перейде у Барселону лише у тому випадку, якщо клуби зможуть домовитися про деталі переходу, а сам гравець не тиснутиме на клуб. Однак сьогодні Sky Sports повідомив, що Коутінью офіційно звернувся в клуб з вимогою відпустити його у Барселону. Ресурс посилається на члена родини Філіппе.

"Філіппе хотів вирішити питання зі своїм переходом, щоб не псувати відносини з клубом, але цього не вийшло. Філіппе дуже любить команду та фанатів, але Ліверпуль не хоче відпускати своїх гравців добровільно", – йдеться у повідомлені.

Спочатку ця інформація не підтверджувалася, а журналіст Джейм Пірс, який дуже наближений до команди, взагалі спростовував ці чутки. Однак згодом Пірс підтвердив цю інформацію, однак зазначив, що Ліверпуль залишається твердим у своїх переконяннях та не збирається відпускати гравця, відхиливши його прохання.

Очікуємо нових подробиць у цій захоплюючій історії.

, а також у Viber