УКР РУС

Костов: Я не можу повірити, що це відбувається з "Карпатами"

27 квітня 2013 Читать на русском

Головний тренер "Карпат" Ніколай Костов розповів про підготовку команди до недільного протистояння проти луганської "Зорі".

- У якому психологічному стані зараз перебувають "Карпати"?

- Звичайно, після поразки з таким рахунком, психологічний стан не є добрим. Карпатівський футбол зараз у кризі, але з неї потрібно і можна виходити.

Можна виходити тільки через спільну роботу. Але не тільки нашу, але й нашого керівництва і наших уболівальників. "Карпати" - це не тільки команда. Команда, у складі 11 гравців, виходить на поле. Гра ж залежить від багатьох нюансів.

- Ви сказали про кризу. Чи можна говорити про депресію?

- Ні, коли депресія - то треба йти до лікаря. Нам потрібно взяти себе в руки, проявити високий рівень ігрової дисципліни і зробити результат у недільному матчі. Мені дуже незручно через те, що ми боремося за виживання. Я не можу повірити, що це відбувається з "Карпатами". Треба більше працювати.

- Що б ви хотіли сказати фанатам команди?

- Ми чекаємо від вас допомоги. Кожен уболівальник на трибунах заряджає нас позитивною енергією. У неділю я очікую важкої гри. На попередні наші матчі проти "Динамо" і "Шахтаря" прийшло багато вболівальників. Я б хотів, щоб і на матч проти "Зорі" також прийшло не менше. Питання лише в тому, чи не залишать нас наші вболівальники в скрутну хвилину.