УКР РУС

Коста+Адріано: "Брага" - "Шахтар" - 0:3. Відео

29 вересня 2010

Донецький "Шахтар" впевнено на виїзді розібрався з португальською "Брагою", здобувши другу перемогу в Лізі чемпіонів.

28 вересня. "Естадо де Брага", 22.45.

"Брага" - "Шахтар"  - 0:3 (0:0)

Голи: 0:1 - Луїс Адріано (56), 0:2 - Луіс Адріано (72), 0:3 - Коста (90, пенальті).

"Брага": Феліпе, Гарсія, Мойзес, Родрігес Вальделомар (Паулао, 36), Перейра, Вандін (Марсіо, 74), Саліно (Ліма, 55), Алан, Агьяр, Сезар Роха Роса, Лейте Насіменто.

"Шахтар": П'ятов, Срна, Ракицький, Кучер, Рац, Гай (Жадсон, 66), Мхітарян, Хюбшман (Віценець, 79), Коста, Вілліан, Луїс Адріано (Едуардо, 74).

Попередження: Рац (41), Хюбшман (51), Мхітарян (61), Лейте Насіменто (87), Коста (89), Сезар Роха Роса (90).

В першому таймі "Брага" мала більше нагод, щоб відкрити рахунок, проте до "Шахтаря" фортуна виявилась прихильнішою. На другу половину "гірники" вийшли більш зарядженими і зробили рахунок на табло такий, як потрібно. Спершу дубль оформив Адріано, який у красивому стилі переграв кіпера господарів Феліпе. Асистував двічі йому при цьому Дуглас Коста. Коли вже арбітр споглядав на годинник і готувався дати фінальний свисток, Вілліан пішов самотужки на ворота "Браги" і заробив пенальті. З одинадцятиметрової не схибив все той же Коста - 3:0 за "Шахтарем". Про такі перемоги говорять "на досвіді".

"Шахтар", як і лондонський "Арсенал" мають по 6 очок. В наступному турі лідери зійдуться в очніх дуелі на "Емірейтс стадіум".


Sp. Braga 0-3 Shakhtar Donetsk

Simão | MySpace Video