УКР РУС

Коста приніс перемогу "Челсі" над "Вест Хемом" у дербі Лондона

15 серпня 2016 Читать на русском

В останньому матчі першого туру АПЛ "Челсі" наприкінці матчу вирвав перемогу над сусідами з Лондона "Вест Хемом" (2:1).

Розпочався матч доволі спокійно, хоч і господарі трішки більше володіли ініціативою. Першу реальну нагоду отримав Броніслав Івановіч, але його потужний удар в ближній кут вдало парирував Адріан. Наприкінці першого тайму Вілліан непогано виконував штрафний удар, але знову на висоті голкіпер "молотобійців".

Одразу на початку другого тайму "аристократи" отримали хорошу нагоду вийти вперед. Майкл Антоніо у своєму штрафному порушив правила на Аспілікуеті, а "Челсі" отримав право на пенальті. До точки підійшов Еден Азар і сильним ударом відправив м'яч по центру під поперечку. Адріан був безсилий.

"Вест Хем" спробував врятувати гру, а Славен Біліч випустив свою головну зірку – Дімітрі Пайє. Француз отримав хороший шанс забити зі штрафного, але влучив у стінку, а м'яч відправився на кутовий. Гості вдало розіграли цей стандарт та змогли зрівняти рахунок, відзначився сильним ударом Джеймс Коллінз.

Антоніо Конте все ж намагався вирвати перемогу та випустив нападників Педро, Мозеса і новачка Батшуаї, саме остання заміна допомога Конте врятувати поєдинок. Батшуаї зміг віддати хорошу передачу на Дієго Косту, який з кута штрафного майданчика наніс фатальний для "Вест Хема" удар та вирвав першу перемогу для нового наставника в АПЛ.

АПЛ. 1 тур

"Челсі" – "Вест Хем" – 2:1

Голи: Азар, 47(пенальті), Коста, 89 – Коллінз, 77.