УКР РУС

Коронавірус загрожує УПЛ – збільшення кількості команд у наступному сезоні може не відбутися

20 квітня 2020 Читать на русском

Генеральний директор донецького Шахтаря Сергій Палкін очікує, що наслідки пандемії коронавірусу для УПЛ будуть болючими.

"Проблеми будуть, це 100%. Сьогодні складно порахувати, наскільки важкі будуть ці проблеми, ніхто не знає, що буде завтра. В Німеччині клуби першої, другої ліги фінансуються за рахунок продажу квитків, для них це дуже сильний удар буде.

"Інші варіанти УАФ не розглядає": Протасов – про схему завершення сезону в УПЛ

А після коронавірусу люди почнуть ходити на стадіони, в найкращому випадку, через рік. Навіть якщо ви оголосите, що все добре з коронавірусом, проблема подолана, люди просто боятимуться. Це буде фактор, який буде змушувати ще тривалий час перебувати поза такими масовими заходами.

Нам потрібно буде скоригувати свої позиції на наступний сезон. Хотіли переходити на 14 клубів. Вважаю, що в нинішній ситуації це повністю провальна ідея. Потрібно, щоб залишилося 12. Дай бог, щоб ще 12 в нормальному стані збереглося. Треба переглянути ситуацію через форс-мажорні обставини. В основному постраждають клуби Першої ліги від цієї ситуації. Оскільки дохідна частина там фактично відсутня", – сказав Палкін в ефірі Великого футбол.

Граєш або отримуєш 0:3, ліміт на здорових футболістів, переїзд у Китай, або Чи виправдана паніка Динамо