УКР РУС

Конте задумав втечу з Тоттенхема – ЗМІ розкрив хитрий план тренера, який вже обрав наступний клуб

21 жовтня 2022 Читать на русском

Наставник "шпор" Антоніо Конте не планує залишатися в Тоттенхемі. Пріоритетом тренера вважають повернення у Ювентус.

Антоніо Конте регулярно відкладає перемовини про новий контракт із Тоттенхемом. Чинна угода завершується вже влітку. "Шпори" пропонують тренеру 15 мільйонів фунтів на рік, але наставник взяв паузу.

Ювентус може повернути Конте – Аллегрі опинився під загрозою звільнення

Це означає лише одне – Конте не хоче залишатися в Тоттенхемі та збирається піти. Італієць так само робив у Ювентусі та Інтері – якщо він уникав відповіді на питання про контракт, то в кінці сезону залишав клуб.

Пріоритетом для 53-річного тренера є повернення в Ювентус, який переживає справжню кризу з Массіміліано Аллегрі. Конте хоче повернутися в Італію та готовий влітку знову очолити туринську команду. Навіть робота в Інтері, яка зіпсувала стосунки "Графа" з фанатами Ювентуса, не відлякує тренера, стверджує Daily Mail.

Віце-президент Юве Павел Недвед теж хотів би бачити колишнього одноклубника в туринському клубі. Шанси на повернення Антоніо вважають доволі великими, адже багатьом очевидно, що з Аллегрі "Стара синьйора" себе вичерпала.

Конте очолював Ювентус з 2011 по 2014 рік. Далі працював у збірній Італії, Челсі та Інтері. Тоттенхем очолив у листопаді 2021-го.

Операція "Наступник": хто замінить Луческу в Динамо?