УКР РУС

Конте: Незважаючи на нестачу свіжості та холоднокровності, ми перемогли. ВІДЕО

30 жовтня 2011 Читать на русском

Головний тренер "Ювентуса" Антоніо Конте після перемоги з рахунком 2:1 над "Інтером" у 10 турі італійської серії A підкреслив, що його підопічним ще є над чим працювати.

"Ця перемога - відмінна нагорода хлопцям за те, що вони роблять. Нам вдалося зробити важливий крок, який дозволив нам залишатися на вершині таблиці і допоможе розвиватися. Адже нам все ще не вистачає холоднокровності для того, щоб уникати нервових завершень поєдинків.

Матч між двома командами, на які останнім часом чинять великий тиск, вийшов дуже напруженим. Проте ж ми проводили свою третю гру за останні вісім днів і нам бракувало свіжості.

Наприкінці першого тайму я зробив деякі тактичні коригування, попросив півзахисників діяти ширше. На початку тайму ми грали занадто вузько, внаслідок чого "Інтер" заволодів перевагою на флангах. Проте у другому таймі нам вдалося позбавити їх цієї переваги.

Я щасливий, тому що дуже непросто грати з "Інтером" на "Сан-Сіро", створювати гольові моменти і забивати голи. Попереду у нас гра з "Наполі". Це буде ще одна важка битва з претендентом на скудетто", - заявив Конте.