УКР РУС

Конте не впевнений, що Челсі вийде в Лігу чемпіонів

22 квітня 2018 Читать на русском

Головний тренер Челсі Антоніо Конте підбив підсумки матчу проти Саутгемптона (2:0) в півфіналі Кубка Англії та розповів про завдання "синіх" до кінця сезону.

"Ми не в тому становищі, щоб обирати пріоритети – Кубок Англії чи місце в топ-4. Якщо ми хочемо зберегти надію на потрапляння до ЛЧ, то маємо набирати 3 очки в кожному з чотирьох матчів. Зараз ми повинні сфокусуватись на лізі.

Челсі легко здолав Саутгемптон і вийшов у фінал Кубка Англії

Команда заслужила на перемогу та другий поспіль вихід у кубковий фінал. Ми раді потрапити до фіналу, особливо за фанів, які заслужили на цю сатисфакцію. Тепер наша мета – спробувати чинити тиск на команди, які попереду нас в АПЛ і посісти місце в зоні Ліги чемпіонів, фінішувати якомога вище.

Челсі – Саутгемптон – 2:0 – відео голів та огляд матчу

Для нас важливо потрапити до фіналу змагань, оскільки ми маємо чимало труднощів у чемпіонаті. Ми дійшли до півфіналу в Кубку Ліги, але втратили чимало очок у чемпіонаті. Цілком вірогідно, що наступного сезону ми гратимемо в Лізі Європи, а не в Лізі чемпіонів", – цитує Конте BBC Sport.

Нагадаємо, що Челсі зустрінеться у фінальному поєдинку з Манчестер Юнайтед, який здобув вольову перемогу над Тоттенхемом учора завдяки голам Алексіса Санчеса та Андера Еррери. Фінал відбудеться 19 травня на Уемблі.