УКР РУС

Конте: Фанати Ювентуса – дурні та неосвічені люди

6 жовтня 2019 Читать на русском

Головний тренер Інтера Антоніо Конте прокоментував вимогу фанатів туринського Ювентуса прибрати його зірку з клубної алеї слави на стадіоні.

"Я навіть не хотів обговорювати це, але ви в засобах масової інформації висвітлюються ці дурні та неосвічених люди. Це не фанати, а дурні. Футбол – це спорт, а не війна. Іноді люди забувають про це.

Фанати Ювентуса вимагають замінити Конте на Маркізіо на клубній алеї слави

Це спорт, який повинен приносити позитив, а не ненависть і насильство. Поки пристрасть допомагає долати подібні ситуації, я буду продовжувати. Якщо моя пристрасть згасне, я буду першим, хто скаже, що прийшов час припинити мою діяльність у футболі", – цитує Конте Football Italia.

Нагадаємо, Антоніо Конте у якості гравця виступав за Ювентус протягом 13-ти сезонів, а також був тренером "Старої синьйори" з 2011-го до 2014-го року. Також відзначимо, що сьогодні в центральному матчі 7-го туру італійської Серії А Інтер зіграє з Ювентусом на Сан-Сіро, початок – о 21:45.

"Під час передачі про Шевченка не міг стримати сліз": фанат Мілана, що погрожував Ювентусу – яким був президент Сассуоло