УКР РУС

Коноплянка: У Хачеріді ноги як шлагбауми - суперникам на Євро-2016 буде важко

8 червня 2016 Читать на русском

Півзахисник збірної України Євген Коноплянка на сьогоднішній прес-конференції розповів про очікування від матчу проти збірної Німеччини на Євро-2016.

"Я не буду розкривати наші плани на гру проти Німеччину і розповідати про тактику збірної України. Однак я вам обіцяю, що буде цікаво. Зараз такий футбол, що кожен може перемогти кожного. Можу сказати одне - ми не боїмося Німеччину, але поважаємо її. Україні під силу досягти необхідного результату.

Якого футболіста зі збірої Німеччини хотів би бачити у складі України? Моя команда має чудовий склад, а зі збірної Німеччини не хотів би бачити нікого

Найскладніший матч для збірної України у групі на Євро-2016? Подивіться, як Іспанія зіграла з Грузією. Сьогодні всі команди вміють грати. Кожна гра буде важкою і цікавою.

Кого зі збірної Німеччини буде найприємніше обіграти? Обіграти - це мало. Важливіше віддати гольову передачу на партнерів чи забити гол. Ви спробуйте обіграти Хачеріді! У нього ноги як шлагбауми. Суперникам його буде вкрай важко обіграти.

Щодо мого прогресу у "Севільї", то давайте після групового етапу вболівальники та експерти самі оцінять наскільки я додав у Іспанії. Я не можу давати собі оцінку", - сказав Коноплянка.

Нагадаємо, матч Німеччина - Україна відбудеться 12 червня.