УКР РУС

Коноплянка: Це найбільш пам'ятний матч, я ніби забив три голи і виграв

25 листопада 2017 Читать на русском

Півзахисник Шальке Євген Коноплянка поділився з журналістом Футбол 24 своїми емоціями після матчу з Борусією в мікст-зоні стадіону "Сігнал Ідуна Парк".

"Я можу сказати, що для мене це найбільш пам'ятний матч, напевно, за всю мою кар'єру. Я таких ігор не пам'ятаю і, напевно, не згадаю. Я думаю, що навіть фани Борусії, хоча і засмучені, отримали задоволення від футболу", – сказав він.

Борусія Д – Шальке: Коноплянка зробив вирішальний асист у божевільному дербі

Коноплянка зазначив, що в першому таймі Шальке не грав, а "мучився", але в другому зміг повністю перевернути гру. За його словами, команда готувалася до однієї тактики, і головний тренер визнав в перерві частку своєї провини, а після перерви гельзенкірхенці перебудувалися.

"Ми грали, припустимо, в два нападники, а в другому таймі вже в три форварда з двома опорними. Думали до матчу, що Борусія буде грати в 4 захисника, а вони грали в 5. У першому таймі вони нас перехитрили", – пояснив Коноплянка.

Він також підкреслив, що готовий віддавати такі гольові передачі "все життя і навіть не забивати". "Для мене це як ніби я забив 3 голи і виграв", – сказав півзахисник Шальке.

Коноплянка вийшов з тіні, Ярмоленко там залишився. Підсумки матчу Борусія Д – Шальке