УКР РУС

Коноплянка: Не знаю, чи звучить у Німеччині з трибун лайка, я не дуже добре знаю мову

15 жовтня 2018 Читать на русском

Вінгер Шальке Євген Коноплянка розповів про роль вболівальників у чемпіонаті Німеччини.

"Мені було іноді соромно, не буду говорити, за які саме матчі. Коли я йду після гри, коли цей матч жахливий, то мені просто соромно перед уболівальниками. Вони йдуть засмученими. Мені трошки не по собі, коли на них дивишся. Жах, жах в плані нашого настрою.

Коноплянка: Можливо, перейду в Минай після 70-ти років

Але в колективі кожен підтримував один одного. Все починається з тренера, він завжди говорить, щоб ми ніколи не опускали голову вниз, коли на нас дивляться вболівальники. Ми повинні самі відповідати за наш результат, це ми грали, а не вони.

Не знаю, чи звучить з трибун лайка, тому що я ще не дуже добре розумію німецьку. Не думав, що після третього програного матчу вони будуть нам плескати, але вони плескали. Їх навіть не потрібно було заводити.

Шевченко зізнався, як змінив гру Коноплянки і Ярмоленка в збірній України

А ось після четвертої поразки вболівальники нас покликали до себе. Почали з ними обговорювати: що, як і чому. Ніколи цього не забуду, мурашки побігли по шкірі. Вони такі слова сказали, а потім почали бити по сітці. Вони і нас завели – ми теж почали кричати. З того моменту ми йдемо без поразок", – цитує Євгена Коноплянку Tribuna.com з посиланням на Профутбол.