УКР РУС

"Коноплянка не грає через своїх агентів". Перший тренер хавбека "Шальке" вказав на помилки

31 березня 2017 Читать на русском

Дитячий тренер Юрій Кевліч, який виховав Євгена Коноплянку, висловив "Футбол 24" свою точку зору щодо відсутності ігрової практики в українського хавбека.

"Коноплянка поки що не реалізував свій талант, бо агенти, які оточують його і батька, неправильно обрали клуб, – каже Юрій Кевліч. – Переконаний: Женя спокійно міг би заграти в АПЛ. І такий чудовий варіант існував – маю на увазі "Ліверпуль". Йшли переговори, але в останній момент президент Коломойський розірвав цю угоду. Шикарний варіант було змарновано. Адже на цьому трансфері непогано заробив би й сам "Дніпро", і, можливо, не було б тих фінансових проблем, які зараз існують в клубі".

"Попри всі проблеми, вірю в те, що Коноплянка ще проявить максимум свого таланту на європейському рівні, – додає тренер. – Я впевнений у цьому на 100 відсотків. Ви ще врахуйте той факт, що у Жені фактично не було міжсезоння, не було відпочинку. Перехід у чемпіонат Іспанії, потім чемпіонат Європи, а через кілька днів – збори з "Севільєю". Бажаю йому подолати цей складний період і натиснути на своїх агентів, щоб вони краще думали, куди його відправляти. Щоб обрали такий варіант, де Коноплянка зможе грати і прогресувати. Адже кар’єра футболіста – коротка. Йому вже 28".

Повна версія інтерв'ю "Футбол 24": "Женя тренувався у спортзалі, де було холодніше, ніж на вулиці". Як Коноплянка прийшов у футбол і чому він кращий від Ярмоленка

, а також у Viber