УКР РУС

Коноплянка міг опинитися в Бешикташі – чинного чемпіона Туреччини відлякали фінансові апетити українця

20 травня 2021 Читать на русском

Вінгер "гірників" Євген Коноплянка мав шанс спробувати свої сили у турецькій Суперлізі.

Турецький Бешикташ на початку сезону-2020/21 був зацікавлений у запрошенні півзахисника донецького Шахтаря та збірної України Євгена Коноплянки, повідомляє видання Fotospor.

Шевченко довикликав Коноплянку у збірну України

"Гірники" були готові відпустити свого коштовного хавбека, однак, угода не відбулася через запити гравця. За інформацією джерела, Коноплянка запросив занадто багато грошей у стамбульців.

Як наслідок, чинний чемпіон турецької Суперліги вирішив повернути з оренди канадського вінгера Кайла Ларіна і не прогадав. 26-річний гравець видав фантастичний сезон, забивши у 45 матчах 23 голи та віддавши 6 асистів.

Нагадаємо, наразі Коноплянка перебуває на реабілітації після надриву задньої поверхні стегна, якого зазнав ще під час минулих зборів збірної України. Якщо Євген повністю відновиться, то зможе приєднатися до "синьо-жовтих" орієнтовно 28 травня.

Попереду у підопічних Шевченка три товариські зустрічі на домашніх аренах: 23 травня – з Бахрейном, 3 червня – з Північною Ірландією та 7 червня – з Кіпром. Євро-2020 для українців розпочнеться 13 червня матчем з Нідерландами.

"У Єгипті вдарився об штангу, зламав ключицю – були чутки, що його везуть у труні": голкіпера Динамо двічі ховали живцем