УКР РУС

Коноплянка: Чехи зараз самі в собі не можуть розібратися, але це непроста команда

4 вересня 2018 Читать на русском

Півзахисник Шальке та збірної України Євген Коноплянка під час спілкування з пресою перед початком відкритого тренування збірної більше жартував та іронізував, ніж відповідав на питання.

Спочатку він, посміхаючись, попросив свого тезку Селезньова, який поруч також давав інтерв'ю, говорити тихіше.

Загалом же Коноплянка випромінював впевненість та був у характерному для себе гарному настрої.

Шевченко про перші матчі в Лізі націй: Нас поставили в цейтнот

"Зараз почуваюся добре. Я пропустив місяць після травми. Вже зіграв повний матч. Можна сказати, навіть "наївся". Але це приємна втома. Це допомагає набирати оптимальні кондиції. Сподіваюся, що буде достатньо часу, щоб відновитися до Чехії.

А далі це вже журналістам та експертам вирішувати після гри, в якій я перебуваю формі та кондиціях. Бо я зараз скажу, що в повному порядку, а відіграю якось не так, як ви б хотіли, і потім будемо з'ясовувати, чому я так відповів. Тому після гри побачимо.

Формат Ліги націй? Так тут все просто, потрібно не програвати (посміхається). Насправді, нам пояснили. Краще сказати, що ми маємо зайняти перше місце в цій групі.

Зараз ми лише розбираємо Чехію. Про словаків будемо говорити вже після матчу з чехами. Команда однозначно непроста, і в них така тактика, що не часто граєш проти таких команд. Але чехи самі не можуть розібратися в собі, тому що у них новий тренер, вони також не вийшли на чемпіонат світу, у них є свої проблеми.

Але ми на це не дивимося, для нас головною є наша гра. І ми розуміємо, як потрібно правильно грати та заробляти очки", – сказав він журналістам перед початком відкритого тренування збірної у вівторок в Києві.

Джулай: Я не розумію ідеї збірної України під керівництвом Шевченка