УКР РУС

Кононов: Турнірна ситуація вимагає перемоги в кожному матчі

22 серпня 2011 Читать на русском

Коуч "зелено-білих" був засмучений нічиєю команди в Сімферополі.

– Ми невдало розпочали гру, перший тайм у нас був провальним, "Таврія" виглядала краще і нам необхідно було міняти хід гри. У другому ж таймі у нас було достатньо моментів для того, щоб не тільки зрівняти рахунок, але й вийти вперед. В цілому, гра вийшла швидкою, з безліччю єдиноборств і атак. Хотілося б більшого, але й одне очко на виїзді – це теж непоганий результат, тим паче зважаючи на те, що ми програвали.

– Зміни в стартовому складі пов’язані з виступами на два фронти?
– Звичайно. Ми грали у четвер, був складний переліт і важка гра в Греції, тому ми багатьом хлопцям дали відпочити. Я задоволений тими футболістами, які вийшли з перших хвилин.

– Пролийте світло на історію з Ґодвіним...
– Так вийшло, що Самсон потрапив у "Волинь". Я побажав йому хорошої гри, але в нього там щось не склалося. Я із задоволенням скористався тією ситуацією і попросив керівництво повернути його в команду.

– Авелар, Гудима, Мілошевіч у лазареті?
– Так, але Мілошевич вже готується до наступних матчів.

– Як налаштовуєте команду на матч у Лізі Європи?
– Для нас програш був важким, тому що по ходу гри ми не повинні були програвати з таким рахунком. У будь-якому випадку один гол ми повинні були забивати, і, в принципі, ми його забили, але суддя, на жаль, м’яч не зарахував.

– Після матчу вас вітали з нічиєю. Ви задоволені одним очком на виїзді, враховуючи важку турнірну ситуацію?
– Якщо чесно, то не задоволений, тому що турнірна ситуація вимагає в кожній грі виграшу, але це не найгірший результат.