УКР РУС

Кононов на матч із "Таврією" одягне вишиванку

21 квітня 2011

А в марші перед матчем "Карпати" - "Динамо" візьмуть фанати обох клубів.

Ранкова фотосесія "Карпат" на стадіоні "Україна" закінчилася приємною несподіванкою для головного тренера "зелено-білих" Олега Кононова. До коуча підійшли лідери фан-руху і подарували йому клубну вишиванку з нової колекції: на білому полотні червоно-чорні візерунки.

Цей презент, за словами хлопців, приурочений до Великодня. Хлопці також подякували тренеру за плідну роботу з командою і побажали йому подальших успіхів та максимальну підтримку на секторах. Фанати попросили тренера одягнути сорочку на матч проти київського "Динамо", адже перед грою планується провести небачену раніше фанатську пішу ходу з центра Львова на стадіон. Участь у марші візьмуть фанати обох клубів, які вже домовилися про те, що усі будуть одягнені у вишиванки.

"Це символ України і я приймаю вишиванку з величезною подякою та любов’ю. Ми граємо для глядачів і робимо усе, щоб їм догодити. Одягнути вишиванку на матч? Чому б ні? Ми маємо бути одним цілим. Окремо хочу подякувати нашим фанатам за підтримку у матчі проти "Оболоні". Вони відчували, що у нас не все виходить, що десь не клеїться гра. І десь хвилин за 15 до кінця першого тайму м’яч саме опинився біля сектора з нашими уболівальниками. Я після цього кілька разів переглядав той епізод і зрозумів, що він став переломним у матчі. Наші фани ніби допомогли карпатівцям видряпати того м’яча, після чого ініціатива перейшла до нас. Підтримка наших фанатів просто необхідна футболістам", - заявив Олег Кононов.