УКР РУС

Коньков: Звичайно, я ходив до Януковича

13 листопада 2017 Читать на русском

Екс-президент ФФУ Анатолій Коньков розповів про пошуки тренера для збірної, контракт Колліни, а також візити до тодішнього президента Віктора Януковича.

"Звичайно, я ходив до Януковича, але не вирішувати свої особисті проблеми, а щоб прийняли програму на рівні уряду про допомогу дитячо-юнацькому футболу.

У мене не було маршальських планів, а був нормальний план, який ми могли потягнути за ці 4 роки.

Я Реднаппа не запрошував і з ним не розмовляв, а з Ерікссоном розмовляв. Це досить інтелігентний тренер. Але мене оточували фахівці дуже великого калібру, які спали і бачили, щоб його запросити і більше платити.

Кроків, які Колліна робив для покращення ситуації з суддівством, було не так мало. Так, будь-яка людина любить гроші, а Григорій Суркіс не тільки цей кабальний контракт підписав, але і заморочив голову тим, що ми йому недоплатили. Навіть коли Колліна попісяє, ми повинні були йому заплатити.

У мене є побажання щодо Федерації, щоб вони ще більше політиків запросили. Вони в Верховній раді вже навели порядок, все так класно, от і в футболі потрібно більше політиків, адже вони в змозі допомогти", – розповів Коньков в ефірі програми "Профутбол".

Володимир Лозинський: Дивлячись на нерухомого Ковальова, Коньков закричав до Лобана і Базилевича: "Вы своими экспериментами человека убили!"