УКР РУС

"Команда у нас є", – Минай готовий замінити Олімпік в УПЛ

9 липня 2021 Читать на русском

Генеральний менеджер Миная Артем Письменний розповів про трансферні плани клубу.

"Зараз в клубі є більше десяти гравців на контракті. Стільки ж – перебуває на перегляді. З кількома футболістами ми обговорили умови співпраці і готуємося підписати контракти. Найближчим часом ми про це повідомимо. Тобто, команда у нас є, і вона готується до сезону. Так, є футболісти, які покинули наш клуб. Про це також скоро повідомимо.

Олімпік офіційно знявся з УПЛ та призупинив свою діяльність

Плани щодо зборів не змінювалися - поки ми готуємося на власній базі, де у нас є всі необхідні умови. Є план по товариських матчах. Що стосується селекції, то в першу чергу ми будемо робити ставку на молодих і амбітних футболістів. Саме такий вектор ми вибрали. Звичайно, якщо ми все-таки будемо грати в УПЛ, то, сподіваюся, запросимо футболістів і з досвідом, але поки давайте дочекаємося відповідних рішень футбольних інстанцій, а вже далі повідомимо всі інші деталі", – цитує Письменного Sportarena.

За підсумками минулого сезону УПЛ, Минай фінішував останнім та покинув елітний дивізіон. ЗМІ повідомляють, що саме закарпатці замінять Олімпік, який знявся з Прем'єр-ліги.

Із Динамо – на вихід: Луческу втратив віру у Супрягу і ще 12 динамівців, серед яких навіть вчорашні лідери