УКР РУС

Коман: Море радості і трохи смутку через ПСЖ

24 серпня 2020 Читать на русском

Півзахисник Баварії та автор єдиного гола у фіналі Ліги чемпіонів у ворота ПСЖ Кінгслі Коман поділився емоціями від завоювання найпрестижнішого єврокубкового трофею.

"Ми намагалися з самого початку взяти гру під свій контроль. Суперник контратакував, але ми розуміли, що це може мати велику небезпеку для нас. ПСЖ провів чудовий матч, ми теж. Це був суперфінал.

ПСЖ – Баварія – 0:1 – відео гола та огляд матчу

Я дуже щасливий. Неймовірний вечір і для клубу, і для всіх наших уболівальників. Море радості і трохи смутку через ПСЖ. Зрозуміло, я хотів провести хорошу гру, але справа не в моєму паризькому минулому, а в тому, що я на сто відсотків баварець. І я був налаштований на перемогу. Але в той же час мені шкода ПСЖ, тому що я родом з Парижа", – сказав Коман у коментарі офіційному сайту УЄФА.

Нагадаємо, Кінгслі розпочинав свою професіональну кар'єру у 2013 році саме в ПСЖ. Цікаво, що здобутий трофей став для 24-річного нападника вже двадцятим. У складі Баварії футболіст п'ять разів ставав чемпіоном Німеччини, по три рази переміг у Кубку і Суперкубку країни, а також виграв Лігу чемпіонів. З Ювентусом він двічі став чемпіоном Італії, а також по разу – володарем Кубка і Суперкубка країни. З ПСЖ Коман двічі виграв чемпіонат Франції і по одному разу – Кубок ліги і Суперкубок країни.

ПСЖ – Баварія: потужний Мюнхен взяв Лігу чемпіонів, драматичне вбивство мрії шейхів і мажорна нота від непомітного героя