УКР РУС

Колос планує кардинально змінити трансферний вектор – майбутнє динамівців у клубі під питанням

6 травня 2021 Читать на русском

Спортивний директор Колоса Віталій Лисицький розповів про зміни кадрової політики клубу.

"Перед початком чемпіонату УПЛ перед командою було поставлено завдання виступити як мінімум не гірше, ніж в минулому сезоні, коли Колос фінішував шостим. Вже сміливо можна сказати, що Колос помітно додав у командних діях, в організації гри, що допомогло перевершити минулорічний показник, записавши в свій актив більше очок та перемог. Клуб знову завоював право виступати в єврокубках.

Зоря оголосила про підписання бразильського нападника

Що стосується кадрового питання, то, швидше за все, в наступному сезоні Колос відмовиться від орендованих гравців. Хочемо, щоб за клуб виступали тільки футболісти, які належать клубу. Зараз ведемо переговори з тими виконавцями, у яких закінчуються контракти 30 червня, серед них є і провідні гравці. Думаю, що визначеність в цьому питанні з'явиться в середині травня", – поділився Лисицький у коментарі meta-ratings.

Зазначимо, що у поточному сезоні Колос орендував з київського Динамо Микиту Кравченка, Євгена Смирного, Євгена Ісаєнка та Владислава Кучерука. Ковалівці гарантували собі участь у єврокубках на наступний сезон, опинившись на 4 місці з 41 очком.

Колос гарантував собі єврокубки, обігравши Олександрію – ковалівці продовжили рекордну серію та зіпсували ювілей Шарану