УКР РУС

Коджаман: “Шахтар” отримав перевагу завдяки ротації

24 листопада 2016 Читать на русском

Головний тренер "Коньяспора" Айкут Коджаман прокоментував поразку від "Шахтаря" у 5 турі Ліги Європи (0:4).

"Між командами є велика різниця у класі. “Шахтар” з перших хвилин почав атакувати та відбирати у нас м’яч. Через помилки під час перших двох голів “Шахтарю” було легко забивати наступні голи.

Другу половину гри ми провели слабше через помилки у першому таймі. Ми почали непогано другий тайм, наша команда вірила у себе, але після того, як “Шахтар” забив ще два голи, у нас в атаці вже нічого не виходило.

Чому у Львові “Коньяспор” програв з більшим рахунком, ніж вдома? Ми втратили багато очок у попередніх матчах. “Шахтар” провів ротацію і таким чином команда отримала певну перевагу. Нові гравці показали більш енергійну гру в сьогоднішньому матчі.

Як вплине цей результат на виступи у чемпіонаті Туреччини? Гравці є втомлені фізично та морально. Грати у Лізі Європи дуже складно. Це непроста ситуація. Я думаю, що футболістам буде нелегко зібратися з силами на чемпіонат", – розповів турецький тренер.

"Шахтар" розгромив "Коньяспор" у Львові

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу