УКР РУС

Клуб Другої ліги змінив назву – ребрендинг викликав серйозний скандал

30 червня 2023 Читать на русском

Напередодні футбольний клуб ВАСТ оголосив, що відтепер називатиметься Миколаїв 1920. Голови наглядової ради Миколаєва Сергій Кантор має претензії щодо перейменування.

"Як я до цього ставлюся? Ніяк. Вони все мають робити за законом. Наскільки мені відомо, атестат вони отримували на новий сезон на назву ВАСТ. Якщо ж хочуть змінювати назву, то вони повинні починати все спочатку – аматори й так далі.

УПЛ готується повернути вболівальників на трибуни – камбеку передуватиме тривала процедура перевірок

В Миколаєві на цю тему вже декілька разів намагалися заходити збоку, але коли збоку заходиш – туди й вилітаєш. Були спроби ФК Суднобудівник реанімувати, теж збоку зайти. Якщо у них такий задум, то вони туди й полетять.

А якщо за законом, то як я можу заперечувати? Миколаїв і Миколаїв 1920 тоді будуть двома різними клубами. Який у мене стосунок до цього господарського об'єкта? Немає жодного.

На конференції ПФЛ був наш представник, який повідомив, що їм видали атестат як ФК ВАСТ", – сказав Кантор у коментарі виданню Український футбол.

Нагадаємо, Миколаїв у липні 2022 року оголосив про призупинення виступів на професіональному рівні через війну в Україні. ВАСТ за підсумками сезону посів у турнірній таблиці Другої ліги восьму сходинку, набравши 14 очок.

Перша і Друга ліги України суттєво розширились – затверджений склад дивізіонів без невдахи УПЛ, кілька клубів виключені