УКР РУС

Клопп зазнав серйозних втрат перед дуеллю з Де Дзербі – в лазареті Ліверпуля перебувають 9 гравців

28 березня 10:58 Читать на русском
Автор: Ольга Любушкіна

Головний тренер Ліверпуля Юрген Клопп має кадрові проблеми перед стартом нового туру АПЛ.

Міжнародна пауза додала головного болю наставнику мерсисайдців. Виступаючи за національну команду, травму отримав Ендрю Робертсон.

Зірка збірної України зацікавив Ліверпуль – скаути ретельно стежать за ним, – Вацко

Як повідомляє Mirror Football, захисник навряд чи зможе зіграти в найближчому матчі за Ліверпуль. Але це не єдина проблема Юргена Клоппа. Крім Робертсона у лазареті команди перебувають ще 8 гравців.

Жоель Матіп та Тьяго Алькантара не зіграють до кінця сезону. Трент Александер-Арнольд, Дарвін Нуньєс Жота повернуться напочатку квітня. Є надія, що від своїх пошкоджень встигнуть відновитися до матчу проти команди Де Дзербі Кертіс Джонс та Стефан Байчетіч. Що стосується Аллісона, то він повернеться на поле не раніше середини квітня.

Нагадаємо, що Ліверпуль наразі перебуває на другій сходинці у турнірній таблиці АПЛ з 64 балами. Арсенал випереджає команду Клоппа лише за додатковими показниками.

Стежте за перебігом АПЛ разом із ліцензійним букмекером GGBET. Понад 70 видів спорту та дисциплін кіберспорту – тут кожен знайде для себе цікавий матч!

УЧАСТЬ В АЗАРТНИХ ІГРАХ МОЖЕ ВИКЛИКАТИ ІГРОВУ ЗАЛЕЖНІСТЬ. ДОТРИМУЙТЕСЯ ПРАВИЛ (ПРИНЦИПІВ) ВІДПОВІДАЛЬНОЇ ГРИ.
Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення букмекерської діяльності, видана 23.08.2023 року комісією з регулювання азартних ігор і лотерей (рішення про видачу ліцензії № 128 від 08.08.2023 р.).

Зустріч Ліверпуля та Брайтона запланована на 31 березня. Початок матчу о 16:00 за київським часом.

Ефект Грейдарссона: ісландець, який п’ять разів вилітав з АПЛ