УКР РУС

Клопп: Проти Манчестер Сіті нам знову потрібно показати найкращий футбол

9 квітня 2018 Читать на русском

Наставник Ліверпуля Юрген Клопп поділився очікуваннями на матч-відповідь 1/4 фіналу Ліги чемпіонів проти Манчестер Сіті.

За словами Юргена Клоппа, лідер Ліверпуля Мохамед Салах, скоріш за все, зіграє проти "містян", але кожному гравцеві команди слід буде продемонструвати свої найкращі якості, інформує офіційний сайт УЄФА.

"У світі немає ідеальних команд. Бувають різні моменти, ситуації, дні, а іноді навіть хвилини. Манчестер Сіті виступав стабільніше всіх, тому вони вже чемпіони Англії. Але я знав, що вони можуть пропускати голи. А якщо ти пропускаєш голи, то можеш програти.

Чи зіграє Салах? Скоріше так ніж ні. Але ми повинні почекати кінця тренування і подивитися, як він на відреагує на навантаження. Потім приймемо рішення.

Гвардіола vs Клопп: повна історія протистояння геніальних тренерів сьогодення

У першому таймі манчестерського дербі Сіті міг забити п'ять або шість голів. Це був видатний матч. Але результат матчу не був вирішеним, і Юнайтед скористався цим.

Матчі в єврокубках – особливі для Ліверпуля. Настрій в такі моменти завжди особливий. Але у нас не більше досвіду в цьому турнірі, ніж у гравців Манчестер Сіті.

Нам знову потрібно показати свій кращий футбол. Якби все пішло так, як цього чекали, ми б програли на Енфілді і вже були б на межі вильоту з Ліги чемпіонів. Зараз потрібно використовувати ситуацію, яку хлопці створили для нас, видавши неймовірну і дуже зрілу гру.

Ми повинні грати стабільно в цьому матчі, діяти сміливо, багато рухатися і створювати супернику якомога більше проблем", – сказав Клопп.

Матч-відповідь 1/4 фіналу Ліги чемпіонів Манчестер Сіті – Ліверпуль відбудеться завтра, 10 квітня.

Топ-10 підсумків європейського вікенду: Погба – футбольний герой, Челсі без Ліги чемпіонів