УКР РУС

Кияни вибили з єврокубків останніх англійців. "Динамо" - "Евертон" 5:2

20 березня 2015 Читать на русском

Київське "Динамо" у напруженому матчі забило п'ять голів ліверпульському "Евертону" та здобуває путівку в 1/4 фіналу Ліги Європи.

Нагадаємо, що перший матч завершився перемогою англійців із рахунком 2:1.

Зі складами команд можна ознайомитися тут.

Українські вболівальники сподівалися на те, що "Динамо" зможе пройти "Евертон", але ніхто не очікував, що кияни зроблять це так ефектно.

На 21 хвилині Ярмоленко відкрив рахунок у поєдинку, хоча всі розуміли, що до путівки у наступний раунд ще дуже далеко. Проте ліверпульці досить швидко відновили паритет. Відзначився Лукаку. Ще до перерви "біло-сині" двічі розписалися у воротах "ірисок", що дозволило піти на перерву із комфортним рахунком.

Після перерви на глядачів чекало продовження феєрії. На 56 хвилині Гусєв забив четвертий гол, а на 67 хвилині Антунеш відзначився шедевром. Стало зрозуміло, що англійці опинилися у складній ситуації, але це їм не завадило відповісти голом у відповідь. У підсумку зустріч завершилася розгромною перемогою "Динамо" 5:2, завдяки чому підопічні Сергія Реброва йдуть далі. Зазначимо, що "біло-сині" вибили із турніру останню команду, яка представляє чемпіонат Англії.  

"Динамо" - "Евертон" - 5:2

Голи: 1:0 - Ярмоленко (21), 2:1 - Теодорчик (35), 3:1 - Велозу (37), 4:1 - Гусєв (56), 5:1 - Антунеш (76) 1:1 - Лукаку (29), 5:2 - Ягелка (83)