УКР РУС

Киян опустили на землю. "Ольборг" - "Динамо" - 3:0. ВІДЕО

24 жовтня 2014 Читать на русском

Київське "Динамо" зазнало розгромної поразки у поєдинку із данським "Ольборгом", відтак не зуміло одноосібно очолити квартет J.

Підопічні Сергія Реброва несподівано програють у Данії. Сьогодні глядачі побачили зовсім інше “Динамо". Не таке "Динамо", як в останніх матчах чемпіонату та єврокубках. Кияни провалили гру в обороні та пропустили три голи, що є неприпустимим у грі із таким суперником як "Ольборг".

На 11 хвилині матчу господарі відкрили рахунок, а під кінець тайму подвоїли свою перевагу. Відзначимо, що впродовж перших 45-ти хвилин падав дощ, що було не на руку українцям, але це, звичайно, їх не виправдовує. Загалом "Динамо" грало більш небезпечно та створювало гостріші моменти, але на завершальній стадії вони провалювалися.

Після перерви ситуація на полі сильно не змінилася. Кияни володіли ініціативою, однак цього було замало, щоб відквитати два голи. Натомість "Ольборг" у кінці протистояння використав чергову свою нагоду та забив третій гол. У підсумку зустріч завершилася розгромною поразкою "Динамо" із рахунком 3:0. Відтак тепер відразу три команди у квартеті мають по три очки. Доведеться киянам все розпочинати спочатку.  

Склади команд:

"Динамо": Рибка, Сільва, Драговіч, Віда, Бурда, Сидорчук, Рибалка, Беланда, Ленс, Ярмоленко, Кравець.

Запасні: Шовковський, Хачеріді, Велозу, Безус, Гусєв, Калітвінцев, Теодорчик.

"Ольборг": Ларсен, Петерсен, Гортер, Тхеландер, Еновольдсен, Вурц, Рішгард, Томсен, Брун, Хелінус, Дальсгаард.

Запасні: Крістенсен, Педерсен, Аугустінуссен, Віхманн, Якобсен, Фредеріксен, Альманн

"Ольборг" - "Динамо" - 3:0

Голи: 1:0 - Енвольдсен (11), 2:0 - Томсен (39), (90+1)

"Ольборг" - "Динамо" онлайн трансляція матчу