УКР РУС

Кирило Сіліч: Варіант з Фарерами з'явився досить несподівано

19 березня 2018 Читать на русском

Український півзахисник 07 Вестур Кирило Сіліч розповів про те, як працевлаштувався у клубі на Фарерських островах.

"Як з'явився варіант з Фарерами? Які зв'язку спрацювали? Чесно кажучи, взагалі ніяких. Я спілкувався особисто з президентом клубу. Без будь-якої допомоги. І клуб, і я були зацікавлені у співпраці. Після чотирьох років в Прибалтиці прийшов час щось поміняти. Тому, хоча варіант з Фарерами з'явився досить несподівано, я був йому радий.

07 Вестур – клуб з досить хорошою організацією. Цієї зими його очолив новий тренер. Клуб посилився декількома гравцями. Амбіції – зайняти якомога вище місце в турнірній таблиці. Тут треба пояснити, що в Прем'єр-лізі – 10 команд, дві з яких вилітають, а три – кваліфікуються в єврокубки. Тобто "серединки", як такої, мало, і кожен може як впасти вниз, так і піднятися.

Мій дебют в Прем'єр-лізі Фарерських островів? Грали проти ФК Аргір. Вели в рахунку, але в підсумку матч закінчився внічию – 1:1", – цитує Сіліча Sport Arena.

"Пропонував туристам на Тенеріфе сфотографуватися із скафандром". Екс-гравець Чорноморця Олександр Піндєєв – про роботу бляхарем, бійки на одеській Молдованці і кинуту футболку у грі з Барселоною