УКР РУС

Кержаков рятує Пітер, куми на полі не перетнулись. "Динамо" - "Зеніт" - 1:1. ВІДЕО

24 серпня 2013 Читать на русском

Шостий тур РПЛ відкрив поєдинок на арені "Хімки", в якому зійшлися місцеве "Динамо" та пітерський "Зеніт".

Одразу ж відзначимо, що в цьому поєдинку вперше мали нагоду зіграти один проти одного Анатолій Тимощук та Андрій Воронін, яких поєднує велика дружба поза межами футбольного поля. Однак цій події не судилось збутись, оскільки Тимощук грав зі старту і був замінений всередині другого тайму, а Воронін з'явився на полі лише на 88 хвилині.

Рясний дощ не дозволяв командам демонструвати гру, на яку очікували фанати, що зібрались на "Арені Хімки", проте емоцій на полі не бракувало. У першому таймі футболісти намагались пристосуватись до не простих погодніх умов та важкого поля, а відтак серйозних гольових моментів практично не виникало.

З початком другого тайму картина дещо змінилась. "Динамо" діяло настирливіше та гостріше атакувало, за що доля винагородила господарів на 64 хвилині. Після серії рикошетів м'яч відскочив до Джуджака, і угорець за допомогою рикошету відкрив рахунок в матчі.

Однак, довести гру до перемоги підопічні Петреску не змогли, дозволивши на 93 хвилині відзначитись Кержакову.

"Динамо": Березовський, Фернандес, Гранат, Ломіч, Уілкшир, Денісов, Нобоа, Юсупов (Воронін, 89), Касаєв (Дядюн, 84), Джуджак, Смолов (Кокорін, 76)

"Зеніт": Лодигін, Ломбертс, Губочан, Ансальді, Смольніков, Тимощук (Зирянов, 63), Широков, Вітсель, Данні, Шатов (Бистров, 68), Аршавін (Кержаков, 46)

"Динамо" - "Зеніт" - 1:1

Гол: Джуджак, 64 - Кержаков, 93