УКР РУС

Керівник Динамо Брест розповів про "немаленьку" зарплату Хачеріді – погана поведінка на полі може суттєво її урізати

9 червня 2020 Читать на русском

Очільник брестського Динамо Олександр Зайцев відреагував на чутки про зарплату захисника Євгена Хачеріді у розмірі 400 тисяч євро на рік.

"Цю цифру коментувати складно. Не розумію, звідки вона взялася. Читав про цю цифру, її обговорювали. Навіть якби тут було чітке джерело, я б попросив це питання зняти, тому що це стосується наших комерційних інтересів. Безумовно, у Жені зарплата за білоруськими мірками немаленька. Але зараз ні у кого немає зарплат. Ще раз кажу, було нелегко по грошах. З повагою ставлюся до хлопців, які мене зрозуміли і виходять грати. Вони знають, що я їх не кину. Зароблю, віддам.

Мілевський та двоє підопічних Вернидуба потрапили до символічної збірної 12 туру чемпіонату Білорусі

Женя, при всіх рейтингах своїх попередніх клубів, він теж серед нас. Несе цю лямку. Поважаю його дуже сильно. У кожного свій характер. У Жені він непростий. У Савицького та Мілевського хіба простий? А у мене? Теж непростий. Щодо епізоду в Вітебську, так, це перебір. Але хлопці прекрасно знають, що за неспортивну поведінку я штрафую. Кілька таких випадків і це почне на кишені відбиватися", – цитує Зайцева Tribuna.by.

Нагадаємо, у матчі 5-го туру чемпіонату Білорусі проти Вітебська Хачеріді на 85-й хвилині вдарив у власному штрафному майданчику суперника, заробив вилучення і "привіз" команді пенальті.

"Мілевський приходив на тренування першим": творець чемпіонів із Бреста – про купівлю Хачеріді і шок від збірної України