УКР РУС

КДК ФФУ покарав Фещука та Арсенал-Київ, – ЗМІ

21 квітня 2018 Читать на русском

У четвер відбулося засідання Контрольно-дисциплінарного комітету ФФУ, під час якого розглянули поведінку форварда Арсенала-Київ Максима Фещука та офіційних осіб клубу в матчі проти чернігівської Десни (3:3).

Нападник, головний тренер команди Сергій Літовченко та директор клубу Олександр Москаленко дискваліфіковані на різні терміни, повідомляє Ua-football.

"Назвав арбітра непорядною людиною, але він не відповів". Директор Арсенала – про скандальну гру з Десною

За інформацією видання, Фещук отримав 3-матчеву дискваліфікацію за жести після святкування забитого м'яча, які Комітет арбітрів назвав жестом "мастурбації". За непристойні вислови на адресу арбітра матчу проти Десни керманич "канонірів" Літовченко відсторонений на 1 матч, а директор клубу Москаленко отримав заборону на відвідування стадіонів під час поєдинків свого клубу на 6 місяців за поведінку, що шкодить репутації футболу.

Скандальний матч Десна – Арсенал-Київ (3:3) відбувся в 26-му турі Першої ліги. Тоді, зокрема, повідомлялося, що директор Арсенала-Київ вийшов на поле та вдарив футболіста Десни. Пізніше спочатку чернігівський, а потім і київський клуби опублікували відео з помилками арбітра матчу.