УКР РУС

Казахстан – Україна: уболівальники "синьо-жовтих" не зможуть підтримати збірну на виїзді

12 серпня 2021 Читать на русском

Українські уболівальники не зможуть полетіти в Казахстан на матч кваліфікації до ЧС-2022.

Вже першого вересня збірна України проведе виїзний матч кваліфікації чемпіонату світу в Катарі. Гра відбудеться в Нур-Султані на стадіоні Астана Арена.

УАФ призначила відразу двох легенд Динамо на посаду, яку покинув Маркевич

Уболівальникам, які планували навідатись у Казахстан на цю зустріч, доведеться відмовитися від своїх планів. Річ у тому, що УЄФА ухвалив рішення скасувати квоту 5% квитків для вболівальників гостьових команд на всі вересневі матчі відбору ЧС-2022 та товариські зустрічі національних збірних під час вересневого "вікна".

Прес-служба УАФ повідомляє, що до таких заходів довелося вдатися через нещодавні спалахи COVID-19 в Європі та велику кількість матчів, які будуть зіграні протягом звітного періоду. Цікаво, що гра з Казахстаном повинна стати першою для збірної України під керівництвом нового головного тренера, ім'я якого мають оголосити найближчим часом.

Нагадаємо, що збірна України у відборі на катарський чемпіонат світу веде боротьбу в групі D. Після трьох матчів "синьо-жовті" набрали три очки і посідають друге місце, але решта команд, крім Франції, провели менше поєдинків.

Переможець, інноватор, дипломат. Чому роботу Андрія Шевченка у збірній України можна назвати легендарною