УКР РУС

Катріель Санчес: Не шкодую, що перейшов в Карпати

3 квітня 2018 Читать на русском

19-річний аргентинський форвард Карпат розповів про адаптацію у львівському клубі.

За словами Катріеля Санчеса, він мав пропозиції від представників вищого дивізіону Аргентини, проте обрав Карпати через необхідність нового виклику, повідомляє офіційний сайт "левів".

"Можу сказати, що все гаразд. Правду кажучи, я дуже радий, що потрапив сюди. Я не знав, що мене очікує, коли вирушав в Україну. Однак зараз із впевненістю можу сказати, що я є частиною хорошого клубу.

Уважно вивчив пропозицію львів’ян і прийняв таке рішення. Потребував ігрової практики і нового виклику, тому обрав цей варіант. Пропозицій вистачало, проте, в основному, то були запрошення від команд другого дивізіону. Мене також хотіли бачити у себе в складі представники еліти, втім я обрав Карпати і не шкодую. Зараз я готовий до серйозних ігор і з кожним матчем стаю сильнішим.

Відверто кажучи, я переконався, що команду тут підтримують за будь-якої погоди. Я думав, що за такого холоду і снігу, які були тут у березні, на стадіон ніхто не ходитиме. Мене вразило те, що Карпати не залишаються без підтримки навіть у таких складних погодних умовах.

Сподіваюся, що цей м’яч у ворота Чорноморця стане хорошим початком і далі я стабільно забиватиму. Коли я тільки вийшов на заміну в цій грі, то відразу міг забити. Однак не правильно приклався до м’яча і нагоду було втрачено. На щастя, наступним епізодом я скористався. Вірю в те, що забитий гол суттєво полегшить мою адаптацію і додасть мені впевненості", – сказав Катріель Санчес.

"У хід пішло каміння і все решта". Ультрас Динамо – про бійку із поліцією, сепарів у потязі і атмосферу в Маріуполі