УКР РУС

Ката СК Дніпро-1 звільнено – він не пустив українців до Ліги чемпіонів і поступився посадою легенді

26 грудня 2023 Читать на русском

Панатінаїкос звільнив Івана Йовановіча з посади головного тренера команди. Новим наставником віце-чемпіонів Греції став легендарний Фатіх Терім.

Як інформує Gazzetta.gr, Йовановіча було звільнено з посади наставника Панатінаїкоса після 2,5 років роботи. За цей час ПАО продемонстрував істотний прогрес під його орудою – ультрас афінської команди висловили свою підтримку тренеру і розкритикували це рішення керівництва.

Греція закрила трибуни для вболівальників через волейбол – двомісячний експеримент стартував

Повідомляється, що новим тренером Панатінаїкоса став 70-річний Фатіх Терім. Таке рішення ухвалив президент клубу Янніса Алафузос. Турецький наставник підписав контракт на 1,5 року і проведе перше тренування в середу, 27-го грудня. Офіційний сайт Панатінаїкоса згодом підтвердив призначення Теріма.

Йовановіч керував "зеленими" у 113 матчах у всіх турнірах. У сезоні 2021/22 він привів команду до перемоги в Кубку Греції. У тому ж сезоні його визнали найкращим тренером країни. Після 15 турів нинішнього сезону чемпіонату Греції ПАО посідає друге місце в турнірній таблиці, відстаючи від ПАОКа на 1 очко.

Нагадаємо, що влітку Панатінаїкос під керівництвом Йовановіча не дозволив СК Дніпро-1 пробитися в Лігу чемпіонів. Пізніше грецька команда сенсаційно пройшла Марсель, але у вирішальному протистоянні поступилася путівкою в груповий етап ЛЧ Бразі.

Студенти, бухгалтери та юристи з Панатінаїкоса грали у фіналі КЄЧ – здійснити подвиг допомогли Пушкаш, Шенклі та Реал