УКР РУС

Кат збірної України повторив у дербі легендарний жест Тотті – він був адресований найкращому гравцеві Мілана

19 вересня 2023 Читать на русском

Давіде Фраттезі показав на адресу Рафаела Леау принизливий жест із чотирма пальцями.

Gazzetta dello Sport реконструювала епізод із жестом Давіде Фраттезі на адресу Рафаела Леау. Спочатку передбачалося, що півзахисник Інтера продемонстрував чотири пальці на адресу Раде Круніча, проте зображення DAZN пролили більше світла на цю ситуацію.

Історична перемога "нерадзуррі" та потужна гармата Тюрама у відеоогляді матчу Інтер – Мілан – 5:1

Фраттезі впав на газон після контакту з Крунічем, і суддя вказав на те, що Мілан повинен ввести м'яч у гру. Фраттезі перебував у лежачому положенні і опротестував це рішення: "Як ти можеш віддавати аут Мілану?". Рафаел Леау, який перебував поруч, крикнув гравцеві Інтера, щоб той піднімався з газону: "Давай, вставай".

Фраттезі миттю підвівся, подивився на португальця і притулив вказівний палець до рота. Саме після цього Фраттезі показав на адресу Леау жест із чотирма пальцями. У той момент Інтер вів у дербі з рахунком 4:1, але пізніше сам Доменіко забив у ворота "россонері" п'ятий м'яч.

Давіде Фраттезі повторив легендарний жест Франческо Тотті в матчі Рома – Ювентус (4:0) у 2004 році на адресу Ігора Тудора.

Нагадаємо, що 12 вересня у відбірковому матчі до Євро-2024 Фраттезі у складі збірної Італії оформив дубль у ворота України, а його команда перемогла з рахунком 2:1.