УКР РУС

Касільяс підтримав Каріуса відео зі своїми фейлами – у списку пропущений гол від Динамо

24 липня 2018 Читать на русском

Легендарний голкіпер Порту Ікер Касільяс підтримав Лоріса Каріуса. Іспанець пригадав свої найбільші помилки в кар'єрі, опублікувавши відповідний відеоролик. Серед найбільш прикрих пропущених голів знайшлося місце і фейлу в матчі проти Динамо.

Екс-голкіпер Реала та збірної Іспанії Ікер Касільяс, який нині захищає кольори Порту, у своєму твіттері виклав відеоролик з найбільшими своїми помилками на полі. Цей вчинок Касільяса спрямований на підтримку воротаря Ліверпуля Лоріса Каріуса, якого нещадно критикують після останніх помилок.

У ролик потрапив і курйозний гол, пропущений у 2015 році в матчі проти Динамо в Лізі чемпіонів. Після удару Дерліса Гонсалеса Касіляьс не зумів відбити простий м'яч, який в підсумку опинився у воротах.

Найкурйозніша хвилина в історії футболу – нереальні 6 фейлів на 90+7 довели коментаторів до реготу

"За кожним з нас стоїть особистість. Нехай підніме руку той, хто не помилявся. Якщо ми вчимося на своїх помилках, то стаємо сильнішими, приймаючи їх – стаємо більш людяними. Я також помиляюсь", – написав Касільяс у своєму Твіттері.

До слова, нещодавно Касільяс продовжив контракт з Порту. 36-річний воротар гратиме у Португалії до завершення сезону 2018/19.