УКР РУС

Каррагер розніс юного героя Ман Сіті, потроливши заразом свого колегу – відео дня, перед яким не встояв навіть Анрі

14 грудня 2023 Читать на русском

Майка Гемілтон зібрав купу компліментів за гольовий дебют у складі Манчестер Сіті, однак талановитого хлопця знайшли за що покритикувати.

Гемілтон дебютував за Манчестер Сіті в матчі Ліги чемпіонів проти Црвени Звезди. 20-річний гравець атаки відзначився голом з-під Драговіча та заробив пенальті. Але занадто картинно впав у чужому штрафному, як здалося відомому експерту.

Ліга чемпіонів: Манчестер Сіті дублерами побив Црвену Звезду

"Зіграв він шикарно, післяматчеве інтерв'ю також було на висоті. Але! У його грі був один момент, який мені дуже не сподобався. Цього треба позбутися. Жахлива симуляція. Це шахрайство. Він артистично закинув свій корпус. Не хочеться такого бачити від молодого футболіста", – сказав Каррагер.

Джеймі вирішив потролити свого колегу Майку Річардса, від якого Гемілтон взяв не тільки ім'я, а й вміння пірнати: "Як ви думаєте, звідки хлопець цього набрався? Майка Річардс!"

Оператори показали, як Річардс в часи ігрової кар'єри ефектно пірнув в чужому штрафному, а вся студія CBS Sports потонула в пориві сміху. Не втримався навіть Тьєррі Анрі, який підключився до підколювання Майки.